Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cosmico Enterprise Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fotoliu de masaj
1999 €
Brand
HT-136
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noul dumneavoastră masor personal

Stresul, durerile de spate și tensiunea musculară se pot manifesta în multe feluri, dar vindecarea este disponibilă într-o formă uimitoare.

Fotoliul de masaj HT-136 vă oferă un masaj relaxant, înlăturând stresul, durerile de spate și tensiunea musculară. În numai 15 minute pe zi, vă puteți simți învigorat și împrospătat - acest fotoliu de masaj stimulează terapeutic sistemul imunitar și circulația sanguină.

Așezați-vă confortabil în acest fotoliu cu tapiserie din piele naturală și piele ecologică și lăsați-vă în voia oricăruia din cele trei programe de masaj predefinite care încorporează cele cinci metode folosite de maseurii profesioniști. Poziționați rolele de masaj oriunde este necesar, de la ceafâ până la zona lombară. Creat din cele mai bune materiale și folosind tehnologie de ultima oră, HT-136 este partenerul perfect atât pentru căminul dumneavoastră, cât și pentru un stil de viață sănătos.

HT-136 încorporează cele mai avansate tehnologii disponibile într-o formă elegantă care se potrivește până și în cel mai sofisticat decor.                HT-136 este alegerea perfectă pentru a evada din stresul cotidian.

• Tehnici de masaj: Rolling (netezire) la o viteză; Kneading (frământare), Compression şi Percussion (tapotament) la două viteze. Masaj pentru ceafă. Masaj pentru gambe şi labele picioarelor. Program Full body-stretching. Trei niveluri de ajustare a lăţimii zonei de masaj. Trei niveluri de ajustare a înălţimii umerilor. Trei programe predefinite de câte 15 minute fiecare.
• Kneading + Percussion: în acest mod, sunt folosite trei motoare pentru a vă oferi un masaj viguros, pentru ţesuturile profunde. Acesta este cel mai puternic tip de masaj disponibil.
• Sistem de masaj HTT - Quad Rollers w/ Triple Motors.
• Trepte de viteză reglabile şi temporizator digital.
• Telecomandă cu design ergonomic, mini-joystick multifuncţional pentru controlul spătarului şi suportului de picioare.
• Spătar cu reglare automată Power Recline – unghi maxim de înclinare 170 grade
• Pivot pentru rotatie 60 grade
• High-quality, virtually maintenance free. Leather and leather-match vinyl upholstery.
• Robust, rezistent. Tapiserie din piele naturală și piele ecologică. Şezut din material visco-elastic.
• Recomandat de American College of Chiropractic Orthopedists (Asociaţia Americană a Chiropracticienilor).

Dimensiuni (înclinat): 177,8 (L) x 73,02 (l) x 73,66 (H)
Masa (Kg): 74,84

Accesoriu pentru masarea gambelor și picioarelor

Dispozitivul rotativ masează gambele printr-o mișcare de netezire de jos în sus, punând în mișcare sângele dinspre picioare către corp, îmbunătățind circulația sângelui și generând o senzație de confort și revigorare. Numai Human Touch dispune de această tehnologie brevetată.

Full-Body Stretching
Suportul pentru gambe fixează cu delicatețe picioarele în timp ce spătarul fotoliului se înclină, îndreptând coloana vertebrală pentru a îmbunatăti circulatia sângelui către vertebre, învigorand zona lombară.

- Livrare gratuita in 24H oriunde in tara.
- Garantie 2 ani cu inlocuire.
Din Gura in Gura
Alte Produse