Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cosmico Enterprise Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fotoliu de masaj
3999 €
Brand
HT-7450
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Primul fotoliu de masaj "zero gravity" din lume.

Let the HT-7450 take the weight of the world off your back.

Pe Pământ, nimeni nu poate scăpa de forța de gravitație. Dar efectele sale asupra spatelui pot fi evitate: acum există o cale de a scăpa de senzația de apăsare, de tensiunea și de oboseala acumulate în mușchii spatelui.

Vă prezentăm HT-7450, primul fotoliu de masaj din lume care utilizează cele mai noi tehnologii de masaj pentru a sfida efectele adverse ale gravitației. În timp ce HT-7450 se înclină, spătarul, șezutul și suportul pentru picioare se coordonează pentru a aduce centrul de greutate al corpului într-o poziție în care vă veți simți imponderabil.

Aceasta este postura perfectă pentru aplicarea unui masaj: din acest moment, sistemul brevetat și multi-premiat Human Touch va prelua controlul, oferindu-vă un masaj profund, revigorant, pentru mușchii gâtului, pentru întregul spate, pentru gambe și pentru picioare. Vă veți simți reîncărcat cu energie și reîmprospătat, iar durerile de spate nu vă vor mai “trage în jos”.

• Pernă ajustabilă pentru cap: reglați perna cu ușurință pentru un confort maxim atunci când citiți, dormiți sau vă relaxați în poziția "zero-gravity".

• Acupoint Detection System: sistemul de detecție Acupoint scanează spatele pentru a crea o hartă a zonelor de masaj ideale, asigurând astfel un masaj eficient, personalizat pentru corpul dumneavoastră.

• Spătar reglabil: spătarul poate fi reglat prin apăsarea unui buton. Unghiul de înclinare este de maxim 160 grade.

• Tapiserie din piele de cea mai bună calitate: nu există bretele neconfortabile, iar pernele nu alunecă. Îmbinările și legăturile cu cadrul sunt făcute numai din piele din cea mai bună calitate, pentru a asigura o durată maximă în timp și un aspect plăcut.

• Sistem de masaj în opt puncte: șezutul fotoliului încorporează un sistem de masaj în opt puncte care masează cele mai importante puncte ale nervilor sciatici de-a lungul feselor și pe spatele pulpelor.

• Pernă pentru șezut din Memory Foam: vă puteți bucura de confortul de neegalat al acelorași pernițe pe care le folosesc și astronauții NASA în misiunile lor și care sunt folosite numai la fabricarea celor mai costisitoare paturi.

• Suport pentru picioare ajustabil: puteți regla înălțimea suportului pentru picioare pentru confort maxim.

• Suport cu lățime ajustabilă pentru masajul picioarelor: atât lățimea suportului cât și intensitatea masajului pentru gambe și labele picioarelor pot fi reglate.

• Încălzire pentru zona lombară: două module termice asigură încălzirea mușchilor din zona lombară, reducând treptat încordarea și durerile musculare.

• Perniță pentru ceafă: perniță din piele fină care va urma cu precizie conturul cefei dumnevoastră.

- Livrare gratuita in 24H oriunde in tara.
- Garantie 2 ani cu inlocuire.
Din Gura in Gura
Alte Produse